Руският президент Владимир Путин ще съобщи целите на руската армия за 2023-а. Това

...
Руският президент Владимир Путин ще съобщи целите на руската армия за 2023-а. Това
Коментари Харесай

Съдбовни думи на Путин. Ето кога ще ги каже

Руският президент Владимир Путин ще съобщи целите на съветската войска за 2023-а. Това ще се случи на 21 декември по време на среща с високопоставени военни, съобщи Кремъл почти 9 месеца след началото на настъплението в Украйна.

Путин ще взе участие в среща в уголемен състав в съветското министерство на защитата. " На нея ще бъде направено резюме на резултатите от дейностите на съветските въоръжени сили през 2022 година и ще бъдат сложени задачите за идната година ", се споделя в известие на пресслужбата на Кремъл.
-->
Министърът на защитата Сергей Шойгу ще вземе присъединяване в тази среща, с цел да " рапортува за хода на провеждането на специфичната военна интервенция " в Украйна и за доставките на оръжия на въоръжените сили. Близо 15 000 високопоставени съветски военнослужещи ще вземат присъединяване в срещата посредством видеоконферентна връзка.

Русия, която предприе през февруари широкомащабно нахлуване против прилежаща Украйна, претърпя тежки провали и бе принудена да се изтегли от Харковска област в североизточната част на Украйна и от южния град Херсон. Путин призна през днешния ден, че обстановката е " извънредно сложна " в четирите области в Южна и Източна Украйна, които Русия претендира, че е включила към своята територия, без да ги е превзела изцяло. Изтичащата година ще бъде запомнена и с активизирането на 300 000 съветски резервисти - развой, белязан от злоупотреби и неточности, приети даже от самия Кремъл, и който накара хиляди мъже да избягат в чужбина, с цел да не бъдат изпратени на фронта, означи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР